VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Épített zuhanykabin, a kényelmünk érdekében

Azok, akik a zuhanykabin mellett teszik le voksukat, nekik érdemes meggondolni, hogy kész, vagy épített zuhanykabint választanak fürdőszobájukba. Mi most az épített zuhanykabinról említünk néhány szót, mert ez az, ami a leginkább testre szabható.

Épített zuhanykabin előnyei

Épített zuhany esetén végtelen lehetőségeink vannak. Az egyik és talán legnagyobb előny a méret. Nem vagyunk kötve semmilyen centiméter limithez és alakhoz. Nem kell számolgatnunk, hogy a 80x80, vagy a 90x90 cm-es változat lesz az, amiben elférünk-e. 

Épített zuhanykabin

Kialakítását tekintve nagy előnye, hogy ha akarjuk, akkor fallal választjuk el, ha úgy szeretnénk, akkor csak egy üvegfalat teszünk be. Az üvegfal nagyon letisztult és elegáns küllemet ad a zuhanykabinnak. Itt is sok lehetőségünk van. Lehet átlátszó a zuhanyfal, de akár tejüveget is alkalmazhatunk. A vízkőről persze itt is említést kell tenni, de a vízkő eltávolítására ma már nagyon sok, gyors, és praktikus megoldás létezik.

Akik maradnának a "beépítéses" módszernél, és falat húznak fel, ők igazán egyedivé és különlegessé tudják tenni a falat a ráburkolt csempékkel. Lehet játszani mozaikcsempékkel, de még üvegtégla beépítésével is.

Mint mindennek, az épített zuhanykabinnak

is meg vannak a hátulütői. Alaposan gondoljuk meg a méretét, és azt, hogy hová kívánjuk tenni, mert ez főleg, ha a sarokban van, elég nagy bontási munkával járhat, ha szeretnénk áthelyezni.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

zuhanykabin témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Zuhanykabin vásárlás: olcsóbbat vagy drágábbat?
Ötletek épített zuhanykabinhoz
Zuhanykabin ajtó - a lehetőségek tárháza
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu