VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Így válasszon üveg zuhanyajtót fürdőszobájába!

Amikor megszületik a gondolat, hogy a fürdőszobába zuhanykabin kerüljön sorra jönnek a kérdések. Ezekre a kérdésekre az ember nem mindig kap megfelelő választ, hiába néz utána az interneten, vagy próbál hasznos információkat begyűjteni ismerőseitől. Most abban szeretnénk segíteni Önnek, hogy milyen falat válasszon zuhanykabinjához.

Műanyag zuhanyfal

A zuhanykabin fala anyagát tekintve műanyagból, vagy üvegből készül. A műanyag változatnál a betétlemez általában be van vonva egy speciális felülettel. Plexi betétlemezzel jellemzően a kerettel rendelkező zuhanyfalak vannak ellátva. A műanyag zuhanyfalak általános vastagsága 3-4 mm, de ennél talán nem is kell vastagabbnak lenni. Az üvegbetéte zuhanykabinok ára legfőképp a minőségtől függ.

Üveg zuhanyajtó

Üveg zuhanykabin

esetében maga az üveg felülete több féle is lehet, például festett, sima, anyagában mintás. Az üveg zuhanyfal vastagsága attól függ, hogy az üveg önmagában az oldalfalat, ajtót képezi, vagy pedig keretbe van építve. Leggyakoribb a 4-6 mm vastagságú üveg zuhanyajtó. Ezek az üvegek általában biztonsági üvegből készülnek. Itt az árat az anyag mennyisége határozza meg. Minél több üveget tartalmaz, annál drágább.

Üveg zuhanyajtó ötletek

Vannak, akik a zuhanykabin ötletét azért vetik el, mert "túl pucérnak" érik magukat benne. Azoknak, akik így éreznek tökéletes megoldás lehet, ha az üvegajtó, vagy az üvegfal tejüvegből készül. Amennyiben túl egyszerű a tejüveg ötlet, annak javasoljuk, hogy készíttesse úgy a zuhany üvegajtót, hogy mintát készít bele.

Ha kérdése maradt a témával kapcsolatban, keressen minket a link alatt lévő elérhetőségek egyikén.

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

zuhanykabin témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Zuhanytálca egyedien
A zuhanykabin takarítás titka
Üveg zuhanykabin - légies és időtálló
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu